6 Yardım tırı deprem bölgesine ulaştı

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında, Batman STK başkanlarıyla birlikte deprem yardım komisyonu oluşturuldu. Oluşturulan komisyonla ilk etapta 6 tır yardım aracı deprem bölgesi olan Gaziantep Islahiye’ye vardı.

6 Yardım tırı deprem bölgesine ulaştı
Yayınlama: 08.02.2023 17:32:11
Düzenleme: 09.02.2023 13:56
106
A+
A-

BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı M. Sıddık Çiftçi, TEKSAD Başkanı Halil Yaşar, HAKSAD Başkanı Cemal Yetiz, Batman-Siirt Mali Müşavirler Odası Başkanı M. Şah Ayaz, TMMOB Başkanı Vahdettin Tüzün, Gıda ve Toptancılar Derneği Başkanı Süleyman Emek, Batman Sebze/Meyve Hali Komisyoncular Derneği’nin desteğiyle deprem bölgesine 6 tır dolusu yardım araçları deprem bölgesine vardı.

“STK’LARLA BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, “Valiliğimizle birlikte koordine halde nerelere ihtiyaç olduğunu tespitini yaptık. Şu anda Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak STK’larımızla birlikte hareket ediyoruz. Şu anda 6 tane tır yükledik. Bu tırların içerisinde ağırlıklı olarak su, ekmek, kuru gıda, battaniye, halı, ısıtıcı, çocuk bezi, çocuk maması, kadın pedi gibi gerekli ve acil ihtiyaç duyulan malzemeleri Islahiye’ye doğru gidecek. Biraz önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı beni aradı. Adıyaman’a çok acil 1 kamyon ekmek ve 1 kamyon su da oraya göndereceğiz. Elimizden geleni yapıyoruz. Kampanyamız devam ediyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.