80 Çeşit sabun satıyor

Batman Elma Sokağında 80 çeşit sabun satan Mehmet Şafi Yetiş, içinde katkı maddesi olmayan doğal sabunlar satarak vatandaşlara hizmet sunduklarını kaydetti.

80 Çeşit sabun satıyor
Yayınlama: 02.02.2023 17:08:38
253
A+
A-

Vücuttaki birçok hastalık için sabun ve şampuan çeşitlerinin olduğunu kaydeden deneyimli sabuncu Yetiş, “Biz yıllardır bu sokakta bıttım sabunu, eşek sütü, kükürtlü sabun gibi toplamda 80 çeşit sabun satmaktayız. Kostik vb. katkı maddesiz ve tümüyle organik sabun satışı yaptığımızdan dolayı insanlar bizi doğallığımızla bilir. Önce insanlarımız gelip bir-iki tane alır ve denemesini yaptıktan sonra müşterilerimiz memnun kalır. Tabii ki tekrar gelirler. Bu açıdan müşterilerimize güven veriyoruz. Burada yaklaşık olarak 80 çeşit sabunumuz var. Kaşıntı, egzema, saç dökülmesi ve kepek oluşumunu önlemek gibi, vücuttaki birçok hastalığa şifa olan birçok doğal sabun ve şampuan çeşitlerimiz var. Şampuanlar olarak bıttım, Arap şampuanı ve eşek sütü doğal şampuanlarımız da mevcuttur” dedi.

“SABUNLARIMIZI SİİRT’TE YAPTIRIYORUZ”

Tüm sabun severleri dükkanlarına beklediklerini belirten Yetiş, “Biz bu sabunlarımızı Siirt’in köylerinde yaptırıyoruz. Bizim sabunlarımızın hepsi el yapımı doğal sabunlardır. Burada bir bilgiyi de paylaşmak istiyorum: bir insanın kaşıntı ya da egzema şikayeti varsa kesinlikle doğal olmayan şampuan kullanmaması gerekir. Çünkü kostik oluyor ve bu kostik daha fazla zarar verip egzemayı çoğaltıyor. Ama vücut doğal egzema şampuanı veya sabunuyla yıkandığında vücuttaki o deriyi temizliyor. Böylece yeni deri attırıp egzemayı bitiriyor. Bu arada vatandaşlar bize 0542 790 61 86 telefonumuz ve Batman’da sabun isimli instagram sayfamızdan bize ulaşabilirler” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.