AGD ve Cansuyu’ndan yardım tırları

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası bölgeye ulaştırılmak üzere Türkiye’den ve dünyadan yardım çalışmaları devam ediyor.

AGD ve Cansuyu’ndan yardım tırları
Advert
Yayınlama: 12.02.2023 15:45:46
46
A+
A-

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesi deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere başlattığı yardım kampanyasında vatandaşlar tarafından toplanan malzemeler tırlara yüklenerek yola çıktı. Anadolu Gençlik Derneği Batman Şube Başkanı Abdurrahim Demirtaş ile Cansuyu Batman Şube Başkanı Mehmet Emin Turan, “Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren deprem bölgelerine yardımlarımızı ulaştırmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“YARDIMLARI BEKLİYORUZ”

Vatandaşlar tarafından gönderilecek yardımları kabul etmeye devam edeceklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği Batman Şube Başkanı Abdurrahim Demirtaş, Batmanlı vatandaşlara yardım çağrısında bulundu. Başkan Demirtaş, “Ülke olarak ağır bir imtihandan geçiyoruz. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren deprem bölgelerine yardımlarımızı ulaştırmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm Batmanlı vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Öncelikli olarak battaniye, bebek bezi, ısıtıcı, powerbank, gıda, kışlık bere, atkı, mont gibi giysilere ihtiyaç var. Bölgede bulunan yardım ekiplerimiz ile koordineli bir şekilde yardım tırlarımızı bölgelere ulaştıracağız inşallah. Yardımlarımız toplandıkça yeni tırlarımızı hareket ettireceğiz. Tüm vatandaşlarımızın yardımların bekliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.