Başkan Gür’den depremzedelere ziyaret

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Batman’daki yaralıları hastanede ziyaret etti.

Başkan Gür’den depremzedelere ziyaret
Yayınlama: 12.02.2023 15:46:44
31
A+
A-

Depremde yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret ederek durumları hakkında bilgi alan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Gür, yaralıların sağlık durumu ve tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN GÜR’DEN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Hasta ziyaretinin ardından deprem bölgesinden Batman’a gelerek misafir edilen vatandaşları da ziyaret eden Gür, deprem bölgesinden gelen vatandaşları misafir etmeye devam edeceklerini söyledi. Ailelerle tek tek ilgilenen Başkan Gür, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından bölgede yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma ve enkaz çalışmalarının devam ettiği sırada depremden etkilenen vatandaşlarımızın konaklama ihtiyaçları Tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da karşılanıyor. Şu anda çok sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Biz de depremzede vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Çok şükür şu anda devletimizin koruması altındalar. İnşallah bu süreci birlikte atlatacağız. Zaten biz, birlikte güçlüyüz ve birlikte Türkiye’yiz. İnşallah bugünler de gelip geçecek. Bizler de misafirlerimizin yanına ara sıra uğrayıp ihtiyaçlarını mutlaka soracağız” dedi. Şu ana kadar Batman’dan 200’ün üzerinde tır insani yardımın bölgeye sevkedildiğini belirten Gür, “Binlerce gönüllü ve resmî çalışan, yüzlerce iş makinesi ile Batman olarak desteklerde bulunuldu. Konteynırların bölgeye intikali devam ediyor. Deprem bölgesine desteğimiz devam edecek” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.