“Canı gönülden çalışıyoruz”

Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR çağrıları doğrultusunda gelen giyim yardımlarının düzenlenmesi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için bayanlar tarafından hazırlanıyor.

“Canı gönülden çalışıyoruz”
Yayınlama: 19.02.2023 13:43:13
29
A+
A-

Yaptıkları çalışmaları anlatan Umut Kervanı gönüllüsü Hatice Özer, “Malumunuz üzere büyük bir deprem oldu. Depremde vefat edenlere Rabbimden rahmet, kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Burada Umut Kervanı olarak topladığı yardımları getirip ayırıyoruz. Çocuk, erkek, bayan ayırarak onlara yolluyoruz. Bizler bu hizmetlerimizle ve yardımlarımızla onların yanındayız. Bütün bacılar olarak burada canı gönülden çalışıyoruz. Allah bütün arkadaşlarımızdan razı olsun” diye söyledi.

“UMUT KERVANI DEPREMZEDELERİN YANINDA”

Üstün bir gayretle çalıştıklarını aktaran Özer, “Sabah saat dokuzda gelip saat dörtte kadar çalışıyoruz. Yaklaşık on gün bir haftaya yakındır bu işin içindeyiz. Allah milletimizden razı olsun. Batman halkından ki bütün bu yardımları halkımız getirip Umut Kervan’ına verdiler. Umut Kervanı’da depremzedelerin yanında. Herkes işinin başında ve elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.