Deprem bölgesine yakacak desteği

Türkiye Ağaç Platformu Batman Keresteciler ve Paletçiler Birliği tarafından, yıkıcı depreme maruz kalan Gaziantep Islahiye’ye 1 tır dolusu yakacak odun gönderildi.

Deprem bölgesine yakacak desteği
Yayınlama: 09.02.2023 15:50:04
57
A+
A-

Kış şartları göz önüne alınarak yapılan bu anlamlı ve insani yardım konusunda gazetemizi bilgilendiren Batman Keresteciler ve Paletçiler Birliği yetkilileri, “Türkiye Ağaç Platformuna bağlı birlik olarak amacımız ülkemizde büyük yıkımlara neden olan depremlerden sonra mağduriyet yaşayan kardeşlerimize çetin kış şartlarını da göz önünde bulundurarak Gaziantep’in Islahiye ilçesine 1 tır yakacak odun gönderdik. Birlik ve beraberliğin bu tür durumlarda üst seviyede olması gereken bir süreç yaşamaktayız” dediler.

“AFET BÖLGESİNE PERSONELLERİMİZİ DE GÖNDERDİK”

İlk etapta göndermiş oldukları yakacak odunların yanı sıra personel desteği sunduklarını kaydeden Emir Palet yetkilileri, “Çalışmalarımıza ayrıca ara vererek, gönderdiğimiz yakacak odunu ile birlikte personelimizi gönüllü olarak arama kurtarma çalışmaları için afet bölgelerinden olan Gaziantep Islahiye’ye gönderdik. Rabbim bu yaşanan bu zor günlerin altından kalkmamız için güç, kuvvet ve metanet versin. İnşallah yekvücut olup birlik içinde kenetlenerek bu dönemi de atlatacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Depremlerde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet diler yaralı kardeşlerimize de acil şifalar temennisinde bulunuyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.