Depremzedeler için seferber oldular

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bütün birimleriyle, depremzedelere ulaştırmak için birçok yardım kampanyası düzenledi.

Depremzedeler için seferber oldular
Yayınlama: 08.02.2023 14:02:23
32
A+
A-

Çay, şeker, ekmek, topkek, meyve suyu, battaniye, mont, bot, bebek maması, bebek bezi, ısıtıcı, uyku tulumu, yağmurluk, hijyen seti ve temel gıda malzemelerinden oluşan yardımları kısa zamanda koordinasyon merkeziyle koordineli bir şekilde deprem bölgelerine ulaştırıyor.

BÜTÜN TESİSLER YARDIM TOPLAMA MERKEZİ OLDU

Batman Gençlik Merkezi, Petrolkent Gençlik Merkezi, Komando Gençlik Kültür Evi ve Üniversite Merkez kampüsünde bulunan Mobil gençlik Merkezleri başta olmak üzere, bütün tesislerde yardımlar toplanılıyor. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Öncelikle depremde hayatlarını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah depremzedelerin yakınları başta olmak üzere bütün ülkemize sabır versin. Hepimizin başı sağ olsun. Ülke olarak çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz elimizden geldiği kadarıyla elimizi taşın altına koymalıyız. Bizler kendi birimlerimizle ciddi anlamda yardımları toplayıp deprem bölgelerine anında ulaştırıyoruz. Dolan araçlarımızı bekletmiyor ve hemen sevkiyatını yapıyoruz. Yardımlarımız aralıksız devam edecek. Allah herkesten razı olsun. Lütfen deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızca dualarınızı eksik etmeyin.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.