Depremzedelere 500 soba

MHP Batman Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin’in daha önce gönderdiği 1 kamyon gıda malzemesi ve 250 adet battaniye yardımının ardından bu kez 500 adet odun sobasını depremzedelere gönderiyor.

Depremzedelere 500 soba
Advert
Yayınlama: 16.02.2023 15:53:45
42
A+
A-

MHP Merkez İlçe Başkanı M. Arif Çetin ve hayırseverlerin desteğiyle toplanan 500 adet odun sobalarının özellikle Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Kahramanmaraş’a gönderileceği belirtildi.

“CANMIZ YÜREĞİMİZ YANIYOR”

“6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremle canımız yandı, yüreğimiz parçalandı” diyen Başkan Çetin açıklamasının devamında şunları söyledi; “Kış mevsiminde olduğumuz için depremin 2. gününde Adıyaman’da ve 4. günde ise Malatya’da bizzat yerinde gördüğümüz acil ihtiyaçların barınma, ısınma ve hijyen sorunu olduğunu gördük. Bizde tekrar elimizi taşın altına koyarak Niğde’de soba fabrikasıyla ve Batman’da da yine soba üretimi yapan esnaflarımızla ivedi bir şekilde irtibat kurarak siparişlerimizi verdik. Hem kendimizin hemde hayırsever dostlarımızın desteğiyle 500 adet odun sobasını hazırlayıp, AFAD başta olmak üzere Kızılay ve Batman Valiliğimizle koordineli olarak ihtiyacı acil olan illerimize ilk 3 araç sevkiyatını yaptık.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.