Doktor Beken’e gözyaşlarıyla veda

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken, düzenlenen törenlerle gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Doktor Beken’e gözyaşlarıyla veda
Advert
Yayınlama: 28.02.2023 17:45:01
212
A+
A-

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken, karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Zafer Beken’in ölümü, sağlık camiasını yasa boğdu. 61 yaşındaki Zafer Beken için ilk tören Medical Point Hastanesi’nde düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı törende hastane çalışanları, gözyaşlarına hakim olamadı.

“ONUN GİBİ BİRİNİ TANIMADIK””

Törende konuşan Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Veysi Kubba, “Bazı anlar, bazı günler diğerlerinden farklıdır. Bugünde o günlerden biri bizim için. Hayatımızın en zor günlerinden birini yaşıyoruz. 30 yıl önceydi, belki de daha fazla. Zafer Beken ile bir hayal kurduk ve yola çıktık. Belki o günlerde yapmak istediklerimiz sadece bir hayaldi; ama Zafer ağabey hepimizi bu ortak ideal için ikna etti. Yıllar geçtikçe çok güzel projeleri hayata geçirdik. Başlangıçta kurduğumuz o hayaller, teker teker gerçekleşmeye başlamıştı. İnanın Zafer Beken son dakikaya kadar hep gelecek planları yaptı, öyle biriydi. Kendisinden daha çok arkadaşlarını, dostlarını, ülkesini düşünen biriydi. Onun gibi birini tanımadık. Onun kadar; çalışkan, girişimci, insanı düşünen birini tanımadık. 30 yıl önce beraber yola çıktığımız bir dostumuzu, arkadaşımızı, ağabeyimizi, hayatımızda en çok değer verdiğim insanlardan birini kaybettik. Üzüntümüzü tarif edecek kelimeler bulamıyoruz” dedi.

BEŞİKÇİOĞLU CAMİİ’NDE CENAZE NAMAZI KILINDI

Op. Dr. Zafer Beken’in cenazesi, daha sonra Beşikçioğlu Camii’ne götürüldü. Buradaki cenaze törenine; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Veysi Kubba, ailesi, hastane çalışanları, sağlık camiası ve yargı camiasından önemli isimler katıldı. Beken’in cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığı’na defnedildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.