Geceyi sokakta geçirdiler!

11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Hatay merkezli iki deprem daha meydana geldi. Batman’da da hissedilen depremler nedeniyle panik ve korku yaşayan vatandaşlar, geceyi sokakta geçirdi.

Geceyi sokakta geçirdiler!
Yayınlama: 21.02.2023 17:51:08
389
A+
A-

DEFNE VE SAMANDAĞ İLÇELERİNDE DEPREM

AFAD’dan alınan bilgiye göre, saat 20.04’te merkez üssü Hatay Defne olan 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 16,74 kilometre olarak belirlendi. Deprem şiddetli şekilde hissedilirken, vatandaşlar paniğe kapıldı. Defne merkezli 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından Samandağ’da 5.8’lik bir deprem gerçekleşti. 3 dakika arayla meydana gelen depremler birçok ilden şiddetli şekilde hissedildi. Batman’da da hissedilen deprem anında vatandaşlar korku içinde ev ve iş yerlerini terk ederek kendilerini dışarıya atarak geceyi dışarıda geçirdiler.

 

VALİLİKTEN DEPREM AÇIKLAMASI

Deprem sonrası Batman Valiliğince bir paylaşım yapılarak Batman’da herhangi bir sıkıntının olmadığı yönünde bir duyuru yapıldı. Valilik sitesinde yapılan duyuruda “Kıymetli vatandaşlarımız, 20 Şubat 2023 günü saat 20.04’te Hatay ilimizde meydana gelen 6.4 şiddetindeki deprem sonucu şu ana kadar ilimizde herhangi bir olumsuz durum sözkonusu değildir” ifadelerine yer verildi.  Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.