“İçeceklerimiz tümüyle doğal”

Batman Turgut Özal Bulvarı, Asko Otel yanında el yapımı şalgam ve limonata satarak dikkatleri çeken Nihat Türkan, içeceklerin üretiminde anne katkısının olduğunu belirtti.

“İçeceklerimiz tümüyle doğal”
Yayınlama: 22.02.2023 15:25:40
126
A+
A-

Gerek şalgam gerekse de limonatayı ev ortamında annesiyle beraber hazırladıklarını kaydeden Türkan, “Limonata ve şalgam içeceklerimizin bu kadar beğenilmesinde şüphesiz ev ortamında hazırlanıyor olmasındandır. Bunda en büyük pay tabii ki annemindir. Yemek ve içeceklere tat ve lezzet katma konusunda gayet başarılıdır. İçeceklerimiz kesinlikle herhangi bir katkı madde içermiyor. Tümüyle doğal ortamda ve doğal ürünlerden imal ediyoruz” dedi.

“ESKİDEN KANEEPE-KOLTUK TAMİRCİSİYDİM”

Üzerinde “Şalgamcı Nihat Usta” yazılı seyyar aracıyla yaz-kış demeden şalgam ve limonata satışı yapan 19 yaşındaki emekçi Nihat Türkan, “Bu işi yaklaşık 6-7 yıldır sürdürüyorum. Öncesinde ise kanepe, koltuk ve çekyat gibi şeylerin tamirat atölyesinde çalışıyordum.  Şalgam ve limonatanın bardak fiyatı 5 liradır. Geçen sene ise bardağını 3,5 TL’ye satıyorduk. Tabii artan maliyetlerden dolayı biz de içecek fiyatlarımızı cüzi oranda güncelledik. Vatandaşlarımız bizi  @salgamci_nihat_usta isimli instagram adresimizi takip etmek suretiyle iletişime geçebilirler” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.