İki günlük kazancını bağışladı

Batman’da balon satarak geçimini sağlayan Mehmet Şirin Baytar iki günlük kazancını Umut Kervan’ı Batman temsilciliğine bağışladı.

İki günlük kazancını bağışladı
Yayınlama: 16.02.2023 15:46:25
97
A+
A-

Kendi imkanlarıyla depremzedeler için bir şeyler yapmak isteyen Mehmet Şirin Baytar topladığı paralar ile acil ihtiyaçlar listesinde ki malzemeleri alarak Umut Kervanı Batman temsilciliğine teslim etti.

Kendisini karşılayan Umut Kervanı gönüllüsü Adnan Önder ile duygularını paylaşan Baytar, “Bende kendi çapımda bir kampanya yapmak istedim. Sattığım balonları, bir günlük yevmiyemi depremzede kardeşlerimize göndermek istedim. Bir günlük kampanyamın az geldiğini görünce ikinci günü de bekledim. İkinci gün kazandığımı da kattım içine. Elde ettiklerimi buraya teslim etmek istedim. Bizimde çorbada bir katkımız olsun istedim. Bir katkımız olduysa çok mutlu oluruz.” dedi. Yaşananlar karşısında duygulanan Önder hayırsevere sarılarak duygularını şöyle dile getirdi, “Rabbim razı olsun. Böyle kardeşlerimizin sayısını arttırsın. Ben kardeşimize sarılmak istiyorum. Kendisi muhtaçken, depremzede kardeşlerimize yardım etmek isteyen Mehmet Şirin kardeşimize çok teşekkür ederim. Rabbim sayılarını arttırsın.” diye söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.