İYİ Partili Çelik, deprem bölgesindeydi

İYİ Parti Batman kurucu İl Başkanı Kısmet Çelik, 26 kişilik ekibiyle deprem bölgesine aktif bir şekilde çalıştı.

İYİ Partili Çelik, deprem bölgesindeydi
Yayınlama: 16.02.2023 15:52:35
49
A+
A-

Çelik, koordinasyonundaki 26 kişilik yardım ekibi Gaziantep merkez başta olmak üzere İslâhiye, Nurdağı ilçeleri ve bunlara bağlı köylerde yardım faaliyetlerinde bulundu.

GÜNDE 1300 KİŞİYE YEMEK HİZMETİ

İslahiye ve Nurdağı bölgesinde Batman ve Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın desteğiyle her öğün 1000 kişilik yemek ve 300 kişilik kahvaltı dağıtımı yaptıklarını belirten Başkan Çelik; “Samsun Milletvekilimiz Bedri Yaşar’ın da desteğiyle Gaziantep ilimize bağlı Nurdağı ve İslahiye ilçelerimizdeki depremzede vatandaşlarımıza günlük 1000 kişilik yemek ve 300 kişilik kahvaltı dağıtımı yapmaktayız. Aşevimiz yaralar sarılana kadar alanda depremzede kardeşlerimize hizmet verecektir. Partimiz deprem bölgesinde tahliye olmak isteyen vatandaşlarımıza gereken kolaylığı sağlayacaktır.” dedi.

“SALGIN HASTALIK BAŞ GÖSTERİYOR”

Deprem bölgesinde salgın hastalıkların baş gösterdiğini ve Sağlık Bakanlığının acil müdahale etmesi gerektiğini belirten Başkan Çelik, “Ülke ve millet olarak deprem acısıyla 85 milyon olarak sarsıldık. Salgın hastalıkları özellikle Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda ciddi anlamda baş göstermeye başladı. Ciddi bir önlem alınması gerekiyor. Gönüllü ekipler bile oradan ayrıldı” diye konuştu.

BATMAN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

Öten yandan İYİ Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uraz ise, deprem bölgelerinden gelen ailelere gerekli kolaylığı sağladıklarını söyledi. Başkan Uraz; “İlimize gelen ailelerin barınması, temel ihtiyaçlarının karşılanması, tedavileri ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için ekip olarak sahadaydık. Gönüllü İYİ Parti ekibimiz canla başla çalıştı. Partimizin koordinasyon merkezi depremzedelerimizin hizmetindedir.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.