“Kadınların başaramayacağı hiçbir şey yok”

Batman Ziya Gökalp Mahallesi 80. Yıl Caddesinde faaliyet gösteren BY ÜSTADIM’ın genç ustası Nisa Nur Tekin, kahvaltı ve aperatif yemekler konusunda harika lezzetler ortaya çıkarıyor. Tüm yemekleri babasından öğrendiğini kaydeden kadın usta, ailesine katkı sunduğu için mutlu olduğunu söyledi. 

 “Kadınların başaramayacağı hiçbir şey yok”
Yayınlama: 20.02.2023 15:49:37
662
A+
A-

“BAŞARIMDA AİLEMİN DESTEĞİ BÜYÜK”

Açıktan lise okuduğunu belirten Nisa Nur, “Burada babam Veysi usta ve kardeşim Mert ile beraber ailecek hizmet sunuyoruz. Kumru, köfte, Arnavut ciğeri, kahvaltı, serpme kahvaltı çeşitleri ve aperatif yemeklerin hepsini pişirebiliyorum. Bütün bunları babamın sayesinde öğrendim. Bir kadın olarak yemek sektöründe çalışıp başarılı sonuçlar elde ettiğim için mutluyum.  Bence kadınlar çalışarak toplumda güçlü bir şekilde yer alıp ülke ekonomisine katma değer katmalıdır. Ben bu genç yaşımda ayaklarımın üstünde durarak aileme katkı sunduğum için ayrıca mutluyum. Tabii bu konuda babamın ve ailemin desteği de başarımda önemli bir payı var” dedi.

“SEKTÖRE KUMRU YEMEĞİ YAPARAK BAŞLADIM” ”

Lokanta sektörüne ilkin kumru yemeği pişirerek atıldığını belirten Nisa Nur, “Kahvaltı ve aperatif yemeklerin yanı sıra aslında pasta alanında da deneyime sahibim. Pasta, yaş pasta vs. tüm çeşitlerini yapabiliyorum. Kendimi her alanda geliştirmeyi seviyorum. Bir kadın olarak tabii ki hedeflerim var. Daha yolun başında sayılırım. Bu hedeflerimin ışığında büyük bir azimle çalışmaya devam ediyorum” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.