Lezzette fark yaratıyor

1993’ten beri hizmet veren Lo Kebap & Ciğer Salonu, sektörün usta ismi Süleyman Erdem öncülüğünde Batman Şemsiyeli sokaktaki yeni yerinde müşterilerini ağırlamaya başladı.

Lezzette fark yaratıyor
Advert
Yayınlama: 07.02.2023 14:32:25
135
A+
A-

Sabah 09.00’dan gece 03.00’e kadar açık olan kebapçı firması, ciğer, kuşbaşı, Adana, kanat, tavuk şiş, pirzola ve çorbanın yanı sıra, 4 çeşit zengin salatasıyla vatandaşların damaklarına tat katıyor. Mezopotamya başta olmak üzere, Anadolu ve dünya tarihinin kadim tarihine tanıklık eden kabartma figürlerinin duvarlarını süslediği mekanda, müşteriler odun sobası üzerinde pişen közde çaylarını yudumluyorlar. Ayrıca nefis yayık ayranı, güler yüzlü 20 kişilik dev personel kadrosuyla Batman’a değer katıyorlar.

“YÜKSEK GRAMAJLA AYRI BİR NOKTADAYIZ”

Firmanın deneyimli şef garsonu Abdullah Demir, “Kebaplarımızdaki lezzet ve porsiyonlarımızdaki yüksek gramaj ile diğerlerinden ayrı bir noktadayız. Başka yerlerde gramajlar 50-60 gram civarındayken bizde 90 gramdır. 0544 212 13 72 nolu alo paket servisimiz ve @lokebapciger isimli instagram adresimiz ile halkımıza ulaşmaktayız. Lezzetiyle fark yaratan yemeklerimizden tatmak isteyen herkesi mekanımıza bekleriz” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.