“Millet olarak seferber olduk”

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, deprem bölgesinde ekibiyle birlikte çalışıyor. Arama Kurtarma ve lojistik bölümlerinde MHP’li gençlerle birlikte depremzedelere destek verdiklerini belirten İl Başkanı Kerem Demir, günlerdir deprem bölgesinde olduklarını söyledi.

“Millet olarak seferber olduk”
Yayınlama: 13.02.2023 14:07:17
60
A+
A-

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla birlikte Adıyaman stadyumunda MHP İl Teşkilatının büyük destek verip yaptığı çadırları gezip, koordinasyon merkezi hakkında bilgi aldı.

“İÇİMİZ KAN AĞLIYOR”

Koordinasyon merkezinde çalışmalar ve genel hizmetler konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na bilgi verdiklerini belirten MHP’li Demir, millet olarak seferber olduklarını söyledi. Başkan Demir; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla birlikte çadırları ve koordinasyon merkezini yerinde gezdik, Kendisine ayrıntılı bilgi verdik. Allah bu tür günleri bir daha göstermesin. Millet olarak içimiz kan ağlıyor. MHP Batman İl Teşkilatı olarak maddi ve manevi olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar ve bütün milletimize de sabırlar diliyorum” diye konuştu. Başkan Demir ayrıca ihtiyaç halinde bütün teşkilatlarıyla kan vermeye hazır olduklarını, emek vermeye devam edeceklerini, mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini ve üzerlerine düşen binaları mutlaka yeniden kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.