Pidede 14 yıllık tecrübe

Batman Turgut Özal Bulvarı Sanat Sokağı karşısında hizmet veren Hüner Lahmacun ve Pide Salonu,  2009’dan beri lahmacun ve pidelere lezzet katmaya devam ediyor. Salon işletmecisi Zikrettin Erkan, pide ve lahmacunun yanı sıra ızgara çeşitleri, çömlek ve sac tavanın da iddialı olduklarını kaydetti. 

Pidede 14 yıllık tecrübe
Yayınlama: 20.02.2023 15:38:29
641
A+
A-

“LEZZET VE KALİTEYİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Prensip olarak işyerlerinde öncelikle hijyeni ve sonrasında lezzet ve kaliteyi ön planda tuttuklarını belirten Erkan, “Yemediğimiz, beğenmediğimiz bir yemeği asla müşterilerimize yedirmeyiz. Kendimiz için istemediğimiz bir şeyi vatandaşlarımıza da sunmayız. Bizde kaliteli malzeme, lezzet, ustalık, disiplin, güler yüz ve tabii ki de müşteri memnuniyeti esastır. Bunlar olduktan sonra sizin tercih edilmeniz de zor olmaz. Lahmacun ve pidelerimize, ızgara ve diğer yemeklerimize maksimum lezzet ve tat katmak için deneyimli ustalarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

“PİDELERİMİZE KUZU ETİ KATIYORUZ”

Fırın ustası olarak salonda hünerini konuşturan Abdullah Çoban, 14 yıldır pide ve lahmacun pişirdiğini belirtti.  Kuşbaşı kaşarlı pidenin lezzetinin bambaşka olduğunu kaydeden deneyimli usta, “Lahmacun ve pidelerimizde kuzu kol eti katıyoruz. 212 98 18 nolu Alo Paket servisimizle tüm halkımıza ulaşmaktayız” diye konuştu. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.