Sığınakta kalanları ziyaret ettiler

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde etkili olan depremin yoğun hissedildiği Batman’da da dışarıda ve sığınaklarda kalan vatandaşları ve depremden iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti.

Sığınakta kalanları ziyaret ettiler
Advert
Yayınlama: 08.02.2023 14:06:31
48
A+
A-

Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dinleyen İl Başkanı Şahin, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Başkan Şahin ve beraberindeki heyet, Batman Umut Kervanı’nı da ziyaret ederek yetkililerle bilgi alış verişinde bulundular.

“YARDIMSEVERLER BİZE ULAŞABİLİRLER”

Umut Kervanı Derneği Batman Şube Başkanı Salih Güzel, deprem bölgesinde bulunan mağdur vatandaşlara desteklerinin devam etmesi için hayırseverlere çağrıda bulundu. Başkan Güzel, “Deprem bölgelerine yardım çalışmalarımız ve çağrılarımız devam edecektir. Bu anlamda üye ve gönüllülerimizle her türlü insani yardım desteğini vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda katkısı sunmak isteyen hayırseverlerimiz ayni ve nakdi yardımlarını Umut Kervanı Derneğimiz aracılığıyla ulaştırabilirler ve desteklerinin devam etmesini diliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.