“Sivil darbeye müsaade etmeyeceğiz”

Seçimlerin ertelenmesinin gündeme getirilme çalışmalarına rıza gösterilmeyeceğini belirten Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat,  seçim gündemiyle kamuoyunu meşgul eden Bülent Arınç’a sert tepki gösterdi. 

“Sivil darbeye müsaade etmeyeceğiz”
Yayınlama: 15.02.2023 16:00:23
Düzenleme: 15.02.2023 16:01
77
A+
A-

Koltuk kapma ve hırslarının kurbanı olan iktidar temsilcilerinin konumlarını korumak adına adeta gözlerinin döndüğünü söyleyen Başkan Polat, “AK Parti içinde aykırı çıkışlarıyla parti kurmaylarından ve genel başkanları sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ara ara fırça yiyen sayın Bülent Arınç bu sefer halktan okkalı bir fırça yiyecektir. Muhalefet olarak gündemimizde yitirilen canlarımız var. Yok olan şehirlerimiz var. Yetim kalan çocuklarımız var. Malzemeden çalan müteahhitler var. Çürük binalara onay veren yetkililer var. Sarılması gereken yaralar var. Acil müdahale konusunda yetersiz ve donanımsızlık var. Koordinasyon eksikliğinden dolayı vatandaşı en zor gününde kendi haline bırakma var. Ve kesinlikle sayın Arınç ve AK Parti tayfası olarak cenazelerine ulaşamayan halkımızdan özür dileyerek bulunduğunuz makamlardan hemen elinizi çekin” dedi

“SEÇİMİN ERTELENMESİ SÖZ KONUSU OLAMAZ”

Seçimlerin ertelenme planını sivil darbe olarak gördüklerini ifade eden Polat; “Ömrünü uzun zaman önce tamamlayan iktidar ve ortakları, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı tahribatı ve can kayıplarını da bahane ederek ömrünü uzatma arayışları içerisinde olduklarını görüyoruz. Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğu bilinciyle hareket etmeyerek; aksine beton ve rant siyasetine kurban eden iktidar ve ortakları, maalesef anlaşılan 15 Temmuz meselesi gibi bu durumu da Allah’ın yarattığı fırsat ve kader anlayışıyla kendi lehinde kullanmaya çalışacak. Seçimlerin ertelenmesi sözkonusu olamaz. Olması halinde sivil darbedir ve kesinlikle halkın iradesi bunu kabul etmeyecektir. Maalesef vicdanlar enkaz altında” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.