“Tüm köyleri kapsayan bir çalışma yürütüyoruz”

İl Genel Meclis Üyesi Ömer Güzel,  Batman Medya gazetesinin 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek günümüzü tebrik etti ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“Tüm köyleri kapsayan bir çalışma yürütüyoruz”
Yayınlama: 02.02.2023 17:02:56
194
A+
A-

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ercan Arslan şahsında tüm gazete çalışanlarını tebrik eden Güzel, “21 yıllık yayın hayatınızda ilkeli ve objektif gazetecilik anlayışınızdan ödün vermeden başarılı hizmetler sunmaya ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyorsunuz. Yağmur-çamur, kar-kış demeden her zaman özveriyle bu kutsal mesleğinizi hakkıyla ifa etmeye devam ettiğiniz için sizi en içten dileklerimle kutlar nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim” dedi.

????????????????????????????????????

“KÖYLERİMİZE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Meclis üyesi olarak sadece Hasankeyf değil, Batman’ın tüm köylerini kapsayan bir çalışma içinde olduklarını kaydeden Güzel, “Köylerimizin sorun, talep ve isteklerine yönelik çalışmaları mecliste istişare ettikten sonra köylerimizin ihtiyaç duyduğu eksiklikleri karşılıyoruz. Mecliste gündem ve komisyonları görüşüyoruz. Dediğim gibi, mecliste aldığımız kararlar doğrultusunda köylerimize hizmet götürüyoruz” dedi.

“KÖYLERİMİZE 9 MİLYON TL HARCAMA YAPILDI”

Köylerin sorunlarını dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için Öğütlü ve İncirli köylerini ziyaret ettiklerini belirten Güzel, “Köy grup yolu üzerinde yapımı tamamlanmak üzere olan halı saha en yakın zamanda bitirilerek bölgedeki vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak inşallah. 2023 yılında da devletimizin bütün imkanlarıyla köylerimizin taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Köylerimizin hepsine ayrı ayrı hizmet gidiyor. Artık köylerimize gitmeyen hiçbir hizmet kalmadığı için bu sefer de doğal olarak halı saha, sosyal alanlar ve park alanları gibi talepleri değerlendiriyoruz. Şuanda suyu olmayan, yolu açılmayan hiçbir köyümüz yok. 2019-2020 ve 2021 yıllarını kapsamak üzere 3 yıl içerisinde 9 milyon TL civarında para, sadece bağlı olduğumuz köylere harcandı” dedi. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Enes dedi ki:

    Allah yardımcınız olsun emeklerinize sağlık