Üniversitenin ikinci yardım tırı yola çıktı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Batman üniversitesinde toplanan ayni yardımların bulunduğu ikinci tır, depremin etkilediği illerden biri olan Malatya’ya gitmek üzere yola çıktı.

Üniversitenin ikinci yardım tırı yola çıktı
Yayınlama: 14.02.2023 17:39:51
47
A+
A-

Merkez kampüsten yola çıkan tırda, üniversite personeli ve öğrencilerinin yardımlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın da ayni yardımları bulunuyor.

Batman Üniversitesi tarafından toplanan yardımların bulunduğu ilk tırın deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştığı bilgisini veren Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesi olarak bugün ikinci yardım tırını yola çıkardıklarını belirtti. Rektör Demir, “Üniversitemiz, birçok desteğin yanı sıra ayni yardımlarıyla da halkımızın yanında olduğunu gösteriyor. Batman Üniversitesi akademik-idari personeli ve öğrencisi ile tek vücut olarak depremzede vatandaşlarımız için fedakârca çalışmaya devam ediyor. Toplanan yardımlar, gönüllüler vasıtasıyla tek tek paketlenerek vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirildi. Emek veren herkese tek tek teşekkür ederim. İlk günden bu yana fedakârca çalışan, gecesini gündüzüne katan tüm personelimize, öğrencilerimize, halkımıza ve destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.