Yarasalar’dan deprem bölgesine destek

Batman Petrolspor’un taraftarlar grupları, destek amaçlı Adıyaman’a gitti.

Yarasalar’dan deprem bölgesine destek
Yayınlama: 16.02.2023 15:42:28
Düzenleme: 16.02.2023 15:56
162
A+
A-

Taraftar gruplarının sorumluları ve tribün liderleri Salih Kurt, Halil İbrahim Akdağ, Civan Yıldız, Muhammed Furkan Çetin ve diğer tribün liderleri 3 gün boyunca depremzedelere sıcak yemek desteği verecekler. Ultraaslan Batman, Çarşı Batman, GFB Batman, UTG Batman ve Dark Reds taraftar grupları da destek vermeyi ihmal etmedi.

“İYİLİK KERVANINDA OLMAK İSTEDİK”

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Yarasalar Taraftar Grubu sorumlusu Halil İbrahim Akdağ; “Petrolspor’umuzun takım otobüsüyle birlikte Adıyaman’a geldik. Bize her türlü konuda destek veren Petrolspor’un genç yöneticilerinden Yunus Emre Toprak, Cahit Tok, Yunus Öndaş’ a teşekkür ederiz. Onların desteği doğrultusunda, Yarasalar Organizasyonuyla yardımlaşmayı başlattık. Yine Salih Kurt abimizin bu organizasyonda büyük destekleri oldu. Ultraaslan Batman, Çarşı Batman, GFB Batman, UTG Batman ve Dark Reds taraftar gruplarını Batman Taraftarlar Birliği altında topladık” dedi.

“3 GÜN BOYUNCA YEMEK DAĞITACAĞIZ”

“Adıyaman’da Batman Taraftarlar Birliği olarak 3 gün boyunca 3 öğün yemek dağıtmak üzere malzemelerimizle, aşçımızla ve taraftarımızla geldik.” diyen Halil İbrahim Akdağ; “Amacımız bu iyilik ve yardımlaşma kervanında bizimde bir tuzumuzun olmasıdır. İnsan yerinde bölgenin ne kadar kötü bir durumda olduğunu daha iyi görüyor. Adeta içimiz parçalandı, yüreğimiz yandı. Allah bu tür acıları bir daha devletimize, milletimize ve hiç kimseye göstermesin. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Bizimle beraber olan bütün gençlerimizden Allah razı olsun. En azından 3 gün boyunca buradaki depremzedelerimizin hayır dualarını alacağız. Bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız.” diye konuştu. Akdağ ayrıca yemek hizmetlerinin yanı sıra yanlarında götürdükleri oyuncakları da depremzede çocuklara hediye etmeyi de ihmal etmediklerini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.