“Yardımlarımız aralıksız devam ediyor”

Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi, dernek üyeleriyle birlikte gazetemi ziyaret ederek yayın hayatımızın 21. yıldönümünü kutladı. Dernek Başkanı Mercimekçi, “21. Yılınız hayırlı uğurlu olsun, rabbim muvaffak eylesin. Sizlerden alacağımız haberler neticesinde gündemi takip ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.

“Yardımlarımız aralıksız devam ediyor”
Yayınlama: 02.02.2023 17:05:02
125
A+
A-

Bizlere de düşen bir görev olursa her zaman yanınızda ve hazırız” dedi.

“500’E YAKIN AİLEYE DESTEK SUNUYORUZ”

Çalışmalarını daha çok yetim çocuklar veya dezavantajlı kesimlere yönelik yaptıklarını kaydeden Dernek Başkanı Mercimekçi, “Yaklaşık 500’e yakın aile listemiz ile birlikte engelli bireyler başta olmak üzere, yaşlılar ve yetim çocuklarımıza destek sağlamaktayız. Bununla birlikte sokakta yaşayan hayvanlara yönelik çalışmalarımız mevcuttur. Kış aylarında doğada aç yada susuz kalan hayvanlara da yiyecek dağıtımlarımız gerçekleşiyor” dedi.

“55 KÜTÜPHANE KURDUK”

Şuana kadar 55 adet kütüphane kurduklarını kaydeden Mercimekçi, “Bununla birlikte ufak çaplı çalışmalarımız da devam ediyor. Ayrıca yılda en az 5 bin civarında gıda kolisi dağıtımlarımız gerçekleştirilirken, 3 bin civarında da çocuk giyindirmemiz gerçekleşiyor. Rabbim destek sunan tüm gönül dostlarımızdan razı olsun” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.