Yaşam hastanesinde seferberlik

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremden sonra Yaşam Hastanesi tüm imkanlarını depremzedeler için seferber etti.

Yaşam hastanesinde seferberlik
Advert
Yayınlama: 16.02.2023 23:43:19
1.040
A+
A-

Türkiye’yi yasa boğan ve 10 ilimizi etkileyen büyük deprem sonrası Yaşam Hastanesi depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a tam teşekküllü mobil sağlık ambulansı, sağlık personeli, tıbbi malzeme, giyim ve gıda gönderdi. Batman Yaşam Hastanesi, büyük felaketi yaşayan depremzedelerin hastanedeki tüm tedavilerinin ise ücretsiz şekilde yapılacağını açıkladı.

Kahramanmaraş’a giden Yaşam Hastanesi doktoru Dr. Uğur Balin: “Depremin üçüncü gününden bu yana Kahramanmaraş’tayız. Buradaki insanlar çaresiz şekilde bekliyor. Yaşam Hastanesi ekibi olarak şimdiye kadar 6’dan fazla depremzedeyi canlı olarak kurtardık. Bunlardan çoğu bebek ve çocuktu. Burada çok zor şartlar altında çalışıyoruz, hiç uyku uyumadan dondurucu havada vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Ama kurtardığımız her can bize umut, mutluluk oluyor” dedi.

Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç ise: “Yaşanan deprem felaketini dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz. Hastanemizin tüm imkanlarını depremzedeler için kullanmaya devam edeceğiz. Felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilerim. Batman’a ulaşımı olan her depremzedenin tedavilerini ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Milletimize geçmiş olsun” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.