2 Milyon değerinde uyuşturucu ele geçirildi

Batman’da polis ekipleri tarafından şüpheli bir araca uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda toplam 11 kilo 564 gram ağırlığında, yaklaşık piyasa değeri 2 milyon Türk Lirası olan metamfetamin maddesi ele geçirildi.

2 Milyon değerinde uyuşturucu ele geçirildi
Advert
Yayınlama: 01.03.2023 17:41:25
88
A+
A-

NARKOTİK KÖPEKLERİNİN BAŞARISI…

Batman’da uyuşturucu tacirlerini narkotik köpeği İkarus ve Maya yakaladı. Aracın gizli bölmelerine saklanan uyuşturucu madde İkarus ve Maya’nın hassas burnu sayesinde ortaya çıktı. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir araçta arama yaptı. Narkotik köpeği İkarus ve Maya’nın katıldığı aramada 11 paket halinde 11 kilo 564 gram ağırlığında, yaklaşık piyasa değeri 2 milyon TL olan metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAYLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN 1 ŞÜPHELİ ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ. (OSMAN ARSLAN/BATMAN-İHA)
Batman’da uyuşturucu tacirlerini narkotik köpeği İkarus ve Maya yakaladı. Aracın gizli bölmelerine saklanan uyuşturucu madde İkarus ve Maya’nın hassas burnu sayesinde ortaya çıktı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.