20 Gündür internetleri yok

Batman Atatürk Bulvarında bulunan Dal apartmanı, Çırağan İş Merkezi gibi birçok bina ve işyeri sahipleri, internet kesikliği yüzünden oluşan büyük sıkıntıları konusunda yetkililere tekrar çağrıda bulundular.

20 Gündür internetleri yok
Advert
Yayınlama: 23.03.2023 16:58:07
304
A+
A-

“NE ZAMAN MAĞDURİYETİMİZ GİDERİLECEK”

Yaklaşık 10 gün önce de bir araya gelerek sıkıntılarını kamuoyuyla paylaşan esnaf ve bulvar sakinleri, yetkililerden bu konuda herhangi bir adım atılmadığını belirterek tepki gösterdiler. 20 Gündür internet kesik olduğundan dolayı iş yapamaz durumda olduklarını kaydeden esnaflardan Engin Yağmahan, “Daha önce Telekom tarafından fiber kablo çekilecek diye mevcut internetimiz kesildi. Şimdi soruyorum: daha önce yaptığımız çağrı 10 gün önceydi, şimdiyse 20 gün oldu halen internetimiz yok. İletişim sektöründe çalışıyoruz. Telefonlar kesik, internetler kesik. Yani hiçbir şekilde kontör, fatura veya hat çekimi yapamıyoruz. Aboneler ve biz bu konuda çok mağduruz. Herhangi bir sorgulama da yapamıyoruz” dedi.

“TELEKOM YANIBAŞIMIZDA AMA…”

Şuanda internet çekileceği ile ilgili somut bir şeyin olmadığını belirten cadde esnafları, “Biz aslında Telekom mağdurları esnaflarız ve bu mağduriyetimiz de katlanarak büyüyor. Oysa Telekom İl Müdürlüğü bizim hemen 200 metre ilerimizde. Nasıl müdahale edilemiyor anlamış değiliz. İnternetimizin bir an önce bağlanması için çağrımızı ikinci defa yapıyoruz.  Lütfen esnaf ve vatandaşları daha fazla mağdur olmasın.  İnternet sıkıntımızın giderilmesi noktasında gerekli girişimlerin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.