Ak Parti’de Usta aday adayı

Genel seçimler yaklaşırken Ak Parti’nin aday adayları da netleşmeye başlıyor. Ak Parti’den Batman için sürpriz bir başvuru gerçekleşti.

Ak Parti’de Usta aday adayı
Yayınlama: 16.03.2023 19:26:52
2.853
A+
A-

Eğitim alanındaki çalışmaları ile adından sık sık söz ettiren Doç. Dr. Mehmet Emin Usta, aday adaylığı için başvuru yaptı.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde milletvekili aday adayları başvurularını yapmaya başladı. Ak Parti’den Batman milletvekilliği için kimlerin aday adayı olacağı merak konusu olurken adaylık için sürpriz bir başvuru geldi. Uzun yıllardır eğitim alanında yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren, uluslararası alanda da yaptığı çalışmalar ile göz dolduran Doç. Dr. Mehmet Emin Usta, Ak Parti Batman milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi. Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Usta, A.B.D., Almanya, Portekiz, İngiltere, İspanya, Romanya, İskoçya, Hollanda, İtalya, Azerbaycan ve Fransa olmak üzere çok sayıda ülkede yaptığı eğitim ve bilimsel çalışmaları ile biliniyor. Batman Gercüş doğumlu olan ve İngilizce, Arapça ve Kürtçe dillerini iyi derecede bilen Doç. Dr. Usta’ın çok sayıda bilimsel kitap, makale ve bildirisi bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.