Balıkta kampanya başlattı

Batman’da Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların balık ürünlerine ilgisi iki kat daha artarken, seyyar satıcılar da vatandaşın ayağına kadar giderek bu talebi karşılamaya devam ediyorlar.

Balıkta kampanya başlattı
Yayınlama: 29.03.2023 12:40:46
462
A+
A-

Gelir düzeyi ne olursa olsun tüm vatandaşların rahatlıkla balık alabilmelerini sağlamak amacıyla kampanya başlattığını belirten balıkçı Rıdvan Savun, normalde tanesi 50 TL olan turna balıklarından 4 adetini 50 TL’den satışa sunduğunu ifade etti. Batman’da gelir düzeyi düşük olan binlerce insan olduğunu düşünerekten bu kampanyayı yaptığına dikkat çeken Savun, “Ben herkes balık yesin diye bu mesleği yapıyorum” dedi.

“3 ADEDİ BEDAVAYA GELİYOR”

1 Adet balığın 50 TL olması gerekirken toplamda 4 adet turna balığını 50 TL’ye sattığında vatandaşın 3 tanesini bedavaya getirdiğini kaydeden Savun, “Bunu duyan tüm Batmanlıların tezgahıma hücum etmesi gerekir. Çünkü kendilerine müthiş bir kampanya sağlamış bulunmaktayım. Vatandaşın yanında ve onların alım gücünü düşünerek hep daha ucuz fiyatlarla balık satışı yapmaktayım. Memleketimin vatandaşlarına ben de kendi çapımda bazı avantajlar sunuyorum” diye konuştu. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.