Batman Basın Konseyi kutlanıyor

Geçtiğimiz hafta sonunda kongresi yapılan Batman Basın Konseyi Derneği kentin STK, Siyasi Parti Temsilcileri ve İş dünyası tarafından kutlanıyor. Dernek Başkanlığına seçilen Nedim Arslan ve yeni yönetime ziyaretler sürerken Siyasi Parti İl Başkanları ve temsilcileri tarafından tebrikler de devam ediyor.

Batman Basın Konseyi kutlanıyor
Advert
Yayınlama: 09.03.2023 13:00:00
33
A+
A-

DEVA Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci, Arslan ve yeni yönetimi kutlayarak başarı temennisinde bulundu.

SORUNLARI EL BİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ

Batman Basın Konseyi Derneğini beraberinde Davut Başaran, Mustafa Erez, İbrahim Çetiz ve Veysi Güney ile ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yeni yönetimi kutlayarak başarı dileğinde bulundu. Kentin gündemiyle ilgili sohbette sorunların el birliğiyle çözüleceğini belirten Başkan Çiftçi,  “Öncelikli çabamız Batman’daki esnaflarımızın sorunları, bunun için de elimizden gelen tüm gayreti kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz. Yaşanan deprem sonrası kısa bir sürede başta Adıyaman olmak üzere bir çok noktaya ulaşarak depremzede kardeşlerimizin yaralarına merhem olmaya çalıştık. Halen Umut Kervanı Derneğiyle işbirliği yaparak yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Kentimizin sorunlarının el birliğiyle çözüleceğinin inancındayım” dedi.

BAŞKANLARDAN ZİYARET

Batman basın derneklerinden ve birçok yerel gazete, radyo, ajans ve ulusal medya temsilcilerinin üye olduğu Batman Basın Konseyine bir ziyarette iş dünyasından geldi. MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı İrfan Özdemir ve Koçerler Derneği Başkanı ile iş insanı Emin Çelik’te derneğe ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Nedim Arslan ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.