BU İŞİN ŞAKASI YOK!

TFF 2. Ligin 28. hafta maçında yarın Batman Yeni Şehir Stadında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Batman Petrolspor, hazırlıklarını Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde sürdürüyor.

BU İŞİN ŞAKASI YOK!
Yayınlama: 28.03.2023 13:52:20
246
A+
A-

Tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapan Kırmızı-Beyazlılar, Ankara karşısında galibiyet dışında bir şey düşünmüyor. Şiddetle 3 puana ihtiyaçları duyduklarını söyleyen Balan, “Ankaraspor maçını kazanarak bu yönde ilk adımı atmak istiyoruz. Çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. Sahamızda nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynayacağız. Güzel bir oyunla iyi bir galibiyet almayı hedefliyoruz’ dedi.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 14.00

Ligde küme düşmemek için çaba veren Batman Petrolspor, üç haftalık periyotta kritik maçlara çıkacak. Yarın sahasında Ankaraspor’u ağırlayacak Batman Petrolspor, Pazar günü Tarsus İdman Yurdu deplasmanına çıkacak. Bu maçın ardından yine ligin dibindeki Bayburt Özel İdare, Batman’a konuk olacak. Kritik üç maçtan 9 puan çıkarmaları halinde ligde rahat nefes alacaklarını belirten deneyimli teknik direktör Balan, “Alacağımız 3 galibiyetle ligde kalmak için büyük avantaj yakalamış olacağız. Gün birlik olma günüdür. Cezamız nedeniyle Ankaraspor karşısında seyircisiz oynayacağız. Ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdürüp Petrolspor’u ligde tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Yarın Batman Yeni Şehir stadyumunda oynanacak Batman Petrolspor – Ankaraspor maçının başlama saati 14.00.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.