Çelik’ten halk buluşması

İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik, ilçe ziyaretleri kapsamında Tarsus ilçesinde halkla bir araya geldi.

Çelik’ten halk buluşması
Advert
Yayınlama: 30.03.2023 17:05:54
165
A+
A-

Tarsus ilçesinde parti yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, halkın sorularına ve merak edilen konulara açıklık getirdi. İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, Başkan Yardımcısı Enver Fidanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu halk toplantısı son derece verimli geçti.

“HALKIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti ilçe Başkanlarının destekleriyle Mersin halkıyla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini belirten İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik; “Mersin bölgesinde ziyaret ve aktif çalışmalarımız devam ediyor. Tarsus ilçemizde vatandaşlarımızla halk toplantısı yaptık. Merak ettikleri bütün sorularına bütün samimiyetimizle cevap verdik. İYİ Parti olarak her zaman halkımıza karşı şeffaf, ilkeli, dürüst ve objektif bir siyaset gütmüşüzdür. Bize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz. İlçe merkezlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip görüş, öneri, talep ve bütün sorularına ışık olacağız. Allah izin verirse, Mersin’de vatandaşlarımızla birlikte başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır. Kazanan Tarsus, Mersin ve Türkiye olacaktır. Türkiye Allah’ın izniyle İYİ olacak” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.