Çorum’a bileniyorlar

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden lider Batman Petrolspor, evinde oynayacağı Çorumspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Çorum’a bileniyorlar
Yayınlama: 02.03.2023 17:11:58
Düzenleme: 02.03.2023 19:53
78
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Petrolspor, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sebebiyle lige verilen aradan sonra 5 Mart Pazar günü saat 14.00’te kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Petrolspor basın sözcüsü Yunus Emre Toprak, evinde oynayacakları zorlu Çorumspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Toprak, “6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler tüm ülkemizi yasa boğdu. Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya olmak üzere 11 ilimizi etkisi altına alan depremin büyük üzüntüsü içinde olduğumu ifade etmek isterim. Allah bu acıları bir daha yaşatmaması dileğiyle depremde hayatını kayıp eden kardeşlerime Allah’tan rahmet yaralılarımızda acil şifalar dilerim” dedi.

“GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR”

Çorumspor maçıyla ilgili de konuşan Toprak, “Rakibimiz bizim kadar mutlak puana ihtiyacı olan bir takım. Teknik heyetimiz rakibimizi iyi analiz ettiğini düşünüyorum. Antrenman esnasında sporcu kardeşlerim teknik ve taktiksel anlamda ve performansları bizleri inanılmaz mutlu etti. Rakibimiz güçlü ama bizde muhteşem taraftarımızı arkamıza alarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.