Deprem bölgesinde eğitim için seferber oldular

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası gönüllü olarak deprem bölgelerine giden Batmanlı öğretmenler,  eğitim-öğretime katkı sunmaya devam ediyor.

Deprem bölgesinde eğitim için seferber oldular
Yayınlama: 08.03.2023 17:57:58
42
A+
A-

Gaziantep ili İslâhiye ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan eğitim çadırlarında görev yapan öğretmenler, depremden etkilenen öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması adına ‘Her Şart Altında Eğitime Devam’ anlayışıyla çalışmaya devam ediyorlar. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Bakanlığımız tarafından deprem bölgelerinde okul öncesindeki çocuklarımız, ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören evlatlarımız ve sınava hazırlanan gençlerimizin her birinin ihtiyacına göre eğitim ortamları oluşturuldu. Bakanlığımız tarafından oluşturulan eğitim ortamlarının hepsinde gönüllü öğretmenlerimiz katkı sunmaya devam ediyorlar. Ülkemizin yaşadığı her sıkında fedakârca görev alan öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımızın var olduğu her yerde eğitimle var olmaya devam edeceğiz” dedi.

“ONLARLA GURUR DUYUYORUZ”

Gönüllü öğretmenlerin çalışmaları ile ilgili sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Fedakârca çalışan öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Çocukların şarkılarına eşlik eden, onlarla oyunlar oynayan, her yeni günde yepyeni bilgilerle donatan… Öğretmenlerimiz deprem bölgesindeki Millî Savunma Bakanlığımız ile hayata geçirdiğimiz Mehmetçik Okullarında evlatlarımızı sevgiyle kucaklıyor, fedakârca çalışıyor. Fedakâr öğretmenlerimiz ve Mehmetçiğimizle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.