“Engellilere özel iş istihdamı sağlayacağım”

Yeniden Refah Partisi Batman il teşkilatının 29 yaşındaki engelli milletvekili aday adayı Mehmet Fatih Atmanoğlu, milletvekili seçilmesi halinde engellilerin yaşam hakları için elinden geleni yapacağını belirtti.

“Engellilere özel iş istihdamı sağlayacağım”
Yayınlama: 30.03.2023 17:12:01
178
A+
A-

“ENGELLİLER İÇİN 6 ADET PROJEM VAR”

Milletvekili seçildiği taktirde engelli vatandaşlara yönelik hazırlamış olduğu 6 adet projeyi  hayata geçireceğini kaydeden  Atmanoğlu, “Özellikle tüm üst geçitlerde engelli rampası yapmak en büyük hedefim. Her bir üstgeçidin yanında da asansör sistemi kuracağım. Sadece engelli bireylere özel olmak üzere iş istihdamı sağlayacağım.  Organize Sanayi Bölgelerinde de engelli istihdamlarına yönelik geniş çalışma alanları tahsis edeceğiz. Eğitim konusunda da engellilere hassasiyet gösterilmesi sağlayacağız” dedi.

“AKILLI RAPOR SİSTEMİ GETİRECEĞİZ ”

Akıllı rapor sistemini getirerek engellilerin mağduriyetlerini gidereceklerini belirten Atmanoğlu, “Özellikle son zamanlarda dillendirilen sahte rapor konusunda engellilerin çok mağdur olduğunu görüyoruz. Bununla ilgili bir çalışma yapıyoruz ve akıllı rapor sistemini getireceğiz.  Akıllı rapor sisteminde hiçbir engelli vatandaşımız mağdur olmayacak. Hakkı ne ise hakkıyla muamele edilecek. Adil yönetimin koşulları neyse, ona göre bir sistem getireceğiz” dedi.

“ENGELLİ BİRİMİ BAŞKANIYIM”

Şuan partisinde engelli birim başkanlığı görevi yaptığını hatırlatan Atmanoğlu, “Engelli bireylerin sadece Türkiye’de değil,  her yerde var olduklarını ispatlamak için aday aday oldum. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları kademesinde de görev aldım. Partinin engelli temsilcisi yoktu. Beni bu göreve atamış oldular. Ben zaten partimin bir neferi olarak ülke ve millet menfaatlerini ön planda tutup adil ve hakkaniyetle çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.