Harput dibek’in tanıtımını yaptı

Batman’da  hizmet veren Harput Dibek firması, Turgut Özal  Bulvarı üzerinde stand açarak vatandaşlara ücretsiz kahve servisi yaparak tanıtımını yaptı.

Harput dibek’in tanıtımını yaptı
Yayınlama: 19.03.2023 13:41:35
116
A+
A-

Elazığ firması olan   Harput  Dibek’in genç satış ve tanıtım elemanı  Yusuf Sevim, “  Çalıştığım Elazığ firması  kahve bayii, Eski Sanayi mevkiinde hizmet veriyor.  Bugün de burada stand açarak kahvemizin tanıtımını yapıyoruz. Vatandaşlardan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu da bizi çok memnun etti.  Tanıtım amacıyla yapmış olduğumuz kahve servislerimiz ücretsizdir ama  kahve paketleri satışını doğal olarak ücretli yapmaktayız.  1 kilogramlık kahvemiz 160 TL,  125 gramlık küçük ambalajlardaki kahvelerimiz 25 TL, yarım kiloluklar 120 TL, 250 gramlık kahveler 80 TL ve menengiç  kahve paketlerimizin de her bir adeti 38 TL’dir” dedi.

Kahve çeşitlerinde indirimli satış kampanyası başlattıklarını kaydeden Sevim, Eski Sanayii Toptancılar Sitesi yanındaki Zeki Ticaret isimli bayileri aracılığıyla vatandaşların kahve ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti.  Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.