“Hesabımız AK Parti’nin vekil çıkarmaması”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman il örgütü seçim öncesi çalışmalarını, düzenlediği geniş katılımlı bir toplantıyla start verdi. CHP Batman milletvekili aday adayı Hüseyin Yaşar, hedeflerinin Batman’da AK Parti milletvekilliğini almak olduğunu belirtti.

“Hesabımız AK Parti’nin vekil çıkarmaması”
Yayınlama: 12.03.2023 17:57:03
435
A+
A-

170 BİN HANE VE İŞYERİ ZİYARET EDİLDİ…

Partililerin seçim sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerinin alınarak, yol haritasının belirlendiği toplantıya CHP Batman milletvekili aday adayı Hüseyin Yaşar, CHP İl Başkanı Hikmet Duruş, CHP ilçe örgütleri yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. “15 Mayıs sabahında CHP’nin iktidarıyla uyanmak üzere toplantıyı başlatıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Yaşar, “Son 6 ayda saha çalışmaları ekibimiz olarak ve Batman İl Örgütü olarak 170 bin hane ve işyerini ziyaret ettik. Bu da bizim için gerçekten önemli. Önümüzdeki süreçlerde ziyaret edilmeyi bekleyen 9 mahalledeki yurttaşlarımızı saha ekibimiz ziyaret edecek. Saha çalışma ekibimizle beraber il örgütümüzün gençlik kolları, kadın kollarının yaptığı çalışma neticesinde üye sayımızı yüzde 400 artırdık. Bu da Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisinin il bazında üye artırımı bazında 1’inci sırada olduğunu gösteriyor” dedi.

“ANKETLERDE 1 CHP, 4 HDP GÖRÜNÜYOR”

Toplantıda partililerle bir araya gelen Yaşar, “Seçime kısa bir süre kaldı, 60 günlük bir süre kaldı. Bu zaman dilimine çalışmaları sığdırmak için çok aktif bir şekilde sahada olacağız. Sahada yaptığımız çalışmalarda şunu görüyoruz: Batman’da şu andaki anketlere göre 1 CHP milletvekili görünüyor, 4 tane de HDP görünüyor. Bizim hedefimiz burada AK Parti milletvekilliğini almaktır. HDP zaten 4 tane milletvekili çıkarıyor ve ayrıca belli bir oyu da artıyor. Burada hesabımız AK Parti’nin bölgede milletvekili çıkarmamasıdır. Tüm anketlerde zaten CHP’nin milletvekili çıkaracağını gösteriyor. İnşallah önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanı seçiminde yüzde 80’nin üzerinde oy alacağız. Batman’da CHP’nin 1 milletvekili ve HDP’nin de 4 milletvekili çıkaracağına inanıyoruz. Son iki günde yaklaşık 150 kişi CHP’ye katıldı. Partiye katılım gösterenlere il binasında rozetlerini takdim ederek kendilerini tek tek tebrik ettik” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.