“Hizmette bir yılımızı geride bıraktık”

Görevi devralmasının üzerinden bir yıl geçen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Hizmette bir yılımızı geride bıraktık”
Yayınlama: 01.03.2023 15:55:56
82
A+
A-

Bir yıl gibi kısa bir sürede birçok proje ve yeniliğe imza attıklarını belirten Başkan Çiftçi, bir yılın özetini basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmayı düşündüklerini ama ülkemizde meydana gelen büyük deprem felaketinden dolayı ileri bir tarihe aldıklarını duyurdu.

“ÇALIŞMALARIMIZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR”

Batman’a ve esnaflara hizmette bir yıllarını geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Çiftçi, “Görevi aldığımız günden bu güne kadar esnaflarımız için çeşitli anlaşmalar, projeler, danışmanlık hizmeti, eğitimler, seminerler ve buna benzer bir çok adım attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bunların hepsini geniş katılımlı bir basın toplantısı ile kamuoyuna paylaşmayı düşünüyorduk. Ülkemizde meydana gelen büyük deprem felaketinden dolayı programımızı ileri bir tarihe almış olduğumuzu duyuruyorum.  28 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor. Kimin ne ihtiyacı olmuşsa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık ve her zaman esnaflarımızın yanında durduk. Zaten gördüğümüz teveccüh ile esnafımızın çalışmalarımızı yakından takip ettiklerini ve takdir ederek yaptığımız çalışmaları gördükleri ortadır ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmektedirler. Rabbim daha iyi hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu. Başkan Çiftçi, son olarak meydana gelen büyük deprem felaketinin ilk gününden itibaren sahada olduklarını ve ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını söylerek, böyle büyük felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.