İkinci kez IFEST 2023’e ev sahipliği yapılacak

Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik ana temasıyla 15-17 Haziran 2023 tarihinde düzenlenecek olan IFEST2023 Bilişim Festivali bünyesindeki etkinliklerden IIC2023 Uluslararası Bilişim Kongresi 20 Mart 2023 tarihinde online oturumlarla gerçekleştirildi.

İkinci kez IFEST 2023’e ev sahipliği yapılacak
Yayınlama: 21.03.2023 15:11:56
27
A+
A-

55 bildiri kabulünün yapıldığı IFEST2023 Bilişim Festivali kapsamında düzenlenen kongrenin açış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin yaptı.

“BİLİM FESTİVALİ HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞECEK”

Bu yıl ikincisi düzenlenen kongrenin açış konuşmasında ülkede yaşanan deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Rektör Yardımcısı Sezgin, ülkemizde yaşanan felaketler nedeniyle IFEST2023 Bilişim Festivalinin 15-17 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini kaydetti. Dünyadan ve Türkiye’den alanında uzman birçok ismin davetli konuşmacı olarak katıldığı kongre bildirilerinin ISBN almış kitaplarda yayınlanarak bilim dünyasına kazandırılacağını söyleyen Sezgin, program ile ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı.

“DEĞİŞİM BİLİŞİMLE GELECEK”

Üniversitenin ev sahipliği yaptığı nitelikli organizasyonlar sayesinde bilimi ve ilmi her daim öğrencileri ve katılımcıları için yaymayı hedeflediklerini belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Bu yıl üniversitemiz ev sahipliğinde ikincisi düzenlenecek olan festivalile bilim dünyasına kapılarımızı sonuna kadar açtık. Üniversitemizin bilim dünyasına katkılarının çoğalması için çabalarımızı arttırarak devam ettireceğiz.Teknolojinin etkin kullanımının artmasıyla birlikte çevrimiçi eğitim, sağlık, çalışma, alışveriş, üretim, tüketim ve hizmet alma gibi dijital teknolojiyi merkezine alan kavramlar hayatımızın bir parçası haline gelmeye başladı. Bununla birlikte biz de Batman Üniversitesi olarak bilişime yön vermeye devam edeceğiz. Çünkü değişim bilişimle gelecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.