Kitap fuarına yoğun ilgi

Ada Yayınları tarafından Batman Petrol City Alışveriş Merkezinde açılan kitap fuarı yaklaşık bir aydan fazla zamandır devam ediyor ve kitapseverler yüzlerce kitapla tanışma imkanı buluyor.

Kitap fuarına yoğun ilgi
Advert
Yayınlama: 06.03.2023 18:24:11
112
A+
A-

Farklı kategorilerde yüzlerce eserin sergilendiği fuar alanına gelen vatandaşlar, ilgi duydukları kitapları uygun fiyatlarla alma fırsatı yakalıyorlar. Yayınevi çalışanlarından Hilal Kaplan, “Ada Yayınları olarak Batman Petrol City AVM’de 28 Ocak itibariyle kitap fuarımızı açtık. 2 gün sonra da etkinliğimiz başka bir şehirde devam edecek.  Daha öncesinde İstanbul, İzmir ve Mersin gibi bir çok ilde yayın evimizin değerli eserlerini okuyucularımızla buluşturma imkanı bulduk.  Burada çocuk klasiklerinden yetişkinlere kadar değişen yüzlerce kitaplarımız mevcut.  Şehirlerde tertiplemiş olduğumuz fuar süremiz normalde 1 aylık bir süreç.  Bu şekilde il il dolaşmaya devam ediyoruz ve sabit bir yerimiz yok. Tertipleyeceğimiz kitap fuarıyla ilgili olarak ilgili birimlerle koordinasyon sağladıktan sonra fuarımızı okuyucuların ayağına kadar getiriyoruz” dedi.

“BATMAN’DA GENİŞ BİR OKUYUCU KİTLESİ VAR”

Ada Yayınları olarak Batman’da kitap fuarı düzenlemekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden yayın evi çalışanı Hilal Kaplan, “Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Fuarı açtığımız ilk günden bugüne kadar kitapseverlerin fuarımıza olan ilgisi yoğun bir şekilde devam ediyor. İnsanlar bir takım sebeplerden dolayı kitaplara erişim konusunda bazı zorluklar yaşayabilir. Biz bu konuda okuyuculara ulaşma ve aynı şekilde okuyucuların da kitaplara ulaşabilmesi noktasında köprü vazifesi görmekteyiz.  Burada gördük ki, Batman’da yerleşmiş bir okuma kültürü var.  Buna bağlı olarak geniş bir okuyucu kitlesi var.  Bu da bizi ziyadesiyle sevindirdi.  A’dan Z’ye her yaştaki kitapseverlerimiz fuarımıza gelerek ilgi duydukları kitapları inceleme ve alma fırsatı yakalamış oluyorlar. Bize bu imkanı sağlayan Petrol City AVM yönetimine ve katkı sunan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.