“Lösemili çocuklarımızın hayatını çalanları yakalayalım”

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)  Batman Aile Komitesi ve gönüllü çalışanı Mehmet Yusuf Ekinci,  LÖSEV adı altında insanlardan bağış, yardım vb. talep eden kişilere itibar edilmemesini belirterek, bu tür insanların dolandırıcı olduğunu ifade etti.

“Lösemili çocuklarımızın hayatını çalanları yakalayalım”
Yayınlama: 02.03.2023 17:18:03
61
A+
A-

LÖSEV Aile komitesi temsilcisi Ekinci, şehir dışından veya başka bir yerden Batman’a gelerek elinde LÖSEV broşürüyle ‘Lösemili çocuklara yardım topluyoruz, vakfa yardım topluyoruz’ diyerek insanları kandırıp dolandıran kişilere kesinlikle bağış yada başka bir şey verilmemesi gerektiğini belirtti.

“VAKFIMIZ KAPI KAPI DOLAŞIP YARDIM İSTEMEZ”

Vakıf üyelerinin kapı kapı dolaşarak yardım istemediğini hatırlatan Ekinci, “Makbuz dahi olursa, Vakfımız kesinlikle red ediyor. Bunların yaptığı kesinlikle yasak olduğu gibi yasal da değildir. Bu tür kişiler dolandırıcıdır. Lütfen böyle sahtekarları polise veya vakfımıza şikayet edin. Vakfımızın tüm banka şubelerinde zaten hesabı var. Ücretsiz bir şekilde vatandaşlar gidip vakfa yardım edebilirler. Bankalara gittiğinizde LÖSEV dediğiniz zaman zaten vakıf hesabı çıkıyor. Banka dışında PTT’ye de başvurup yardımlarınızı yapabilirsiniz. Ama kapı kapı dolaşarak veya makbuz karşılığında ‘Biz çocuklara, vakfa yardım topluyoruz’ diyenlere kişilere kesinlikle itibar edip güvenmesinler; bunlar dolandırıcıdır. Buna dikkat çeken broşürlerimiz var. Lösemili çocuklarımızın hayatını çalan hırsızları yakalayalım. Vatandaşlarımız kesinlikle LÖSEV veya lösemili çocuklar için dergi satan sahtekarlara aldanmasın” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.