LÖSEV’den kanser hastalarına et yardımı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfının (LÖSEV) Türkiye genelinde hayata geçirdiği “Mutlu Et” projesi kapsamında Batman’da kanser hastası bulunan ailelere kırmızı et yardımında bulunuldu.

LÖSEV’den kanser hastalarına et yardımı
Yayınlama: 30.03.2023 16:29:25
Düzenleme: 30.03.2023 16:39
165
A+
A-
LÖSEV tarafından Batman Belediyesi Spor Kompleksi Konferans salonunda yapılan sunumdan sonra kanser hastası ailelere kırmızı et dağıtıldı. Lösemi ve diğer kanser tedavilerinde hayati önem taşıyan protein ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan bağışlarla 90 hastaya ve ailelerine et desteği sağlandı. Batman Belediyesi Kadın Kompleksi Konferans salonunda yaptıkları sunumda kanser hastalarının ihtiyaç ve önerilerini dinleyen LÖSEV Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Zilan Has konferans sonunda kırmızı et dağıtımını gerçekleştirdiler.
90 AİLEYE KIRMIZI ET DAĞITILDI…
LÖSEV Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Zilan Has, yaptığı açıklamada, bugün Batman’da kayıtlı 90 hasta için gerekli proteini sağlayacak kırmızı et dağıttıklarını belirtti. Kanser hastası ailelere Ramazan kolilerinin de dağıtımına başlayacakların belirten Has, şunları söyledi: “Biz Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfından geliyoruz. Belirli dönemlerde Batman’ı ziyaret ediyoruz. “Mutlu Et” Kırmızı et paketlerini dağıtıyoruz. Bu süreçte hastalarımız proteine ihtiyaç duyuyorlar. Protein ağırlıklı beslenmeleri lazım. O yüzden hastalarımıza Kırmızı et ve gıda yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Ramazan koli dağıtım dönemindeyiz. Tüm ailelerimize Ramazan koli yardımlarımızı gönderiyoruz. Batman’da 90 ailemize kırmızı et dağıtımımızı gerçekleştirdik. Ailelerimizle yüz yüze tanışma fırsatı buluyoruz. Dertlerini dinliyoruz. Bizden isteklerini dinliyoruz. Bu zorlu süreçte hastalarımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.