MHP aday adayları Ankara’ya çıkarma yaptı

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Ankara’da bulunan MHP Genel Merkezine aday adaylarıyla adeta çıkarma yaptı.  14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinde aday adaylarıyla Ankara’ya giden Başkan Demir, seçim çalışmalarına hızla başladıklarını söyledi.

MHP aday adayları Ankara’ya çıkarma yaptı
Yayınlama: 22.03.2023 14:34:30
374
A+
A-

Ankara’da aday adaylarının başvurusunu yaptıklarını belirten İl Başkanı Kerem Demir, seçimlerin Batman’a ve bütün millete hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

“BÜTÜN BİRİMLERİMİZ SEÇİME HAZIR”

Başkan Demir yaptığı açıklamada; “Milletvekili Aday Adaylarımızdan İnşaat Mühendisi ve iş insanı Hüseyin Kazak, Siyaset Bilimcisi Buse Gezer, İş İnsanı Tekin Güçlü, İş İnsanı Recep Karakaya ve işçi emekçilerinden Hakan Atala’nın resmi başvurularını Genel Merkezimize yaptık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. 14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde yoğun bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda ilimizde bütün birimlerimizle gitmedik kapı, köy, mezra ve ilçe bırakmayacağız. Amacımız partimizi en iyi bir şekilde temsil etmektir. Bunun için güçlü bir alt yapı kurduk. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu. Başkan Demir, bütün Batman halkına çağrıda bulunarak, herkesin MHP’ye ve Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermesini istedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.