Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Batman Bahçelievler mahallesindeki Petrol anaokulları öğrenci ve öğretmenleri, Batman Medya gazetesinin matbaa tesislerini ziyaret ettiler.

Öğrencilerden anlamlı ziyaret
Yayınlama: 23.03.2023 13:36:54
134
A+
A-

Öğrencilere gazetelerin yaşamımızdaki yeri, gazetecilik ve haberin önemi, kağıdın oluşum yolculuğu ve matbaa ile ilgili bilgiler verildi. İlk kez bir matbaa ve gazete gören miniklerin heyecanı görülmeye değerdi. Batman Petrol Anaokulları öğretmenlerinden Sevim Kahraman ve Serap Genç, çocuklar adına gazetemize çok teşekkür ettiler.

“ÖĞRENCİLER HAYAT DENEYİMİ KAZANIYORLAR”

Gezi etkinliği ile ilgili konuşan anaokulu öğretmeni Sevim Kahraman, “Biz çocukları hem mesleki açıdan gazeteciliği tanımaları hem de gazete ortamını gezip görmeleri neticesinde yaşam deneyimi kazanmaları ve gelişimleri açısından buraya getirdik. Bizi davet etmek isteyen hastaneler, emniyet vs. gibi kurumlar olursa çocuklarla beraber ziyaret etmek isteriz.  Bu da dediğim gibi, çocukların gelişim ve öğrenimi açısından çok önemli. Çünkü çocuklar burada gazete ortamında makine görüyor, cihaz görüyor ve ne işe yaradıklarını öğreniyor. Yani hayat deneyimi kazanıyorlar” dedi. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.