“Otelimiz bir okul gibi”

Real Konak hotel, üniversitede eğitim gören öğrencilerin, kendi bünyesinde hem stajını tamamlamasına destek oluyor, hem de kendilerini iş hayatına hazırlıyor.

 “Otelimiz bir okul gibi”
Yayınlama: 21.03.2023 15:06:55
58
A+
A-

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, “Aslında işletmemizi de bir okul gibi düşünebilirsiniz. Öğrencilerimiz okulda gördükleri teorik eğitimleri otelimizde pratiğe dönüştürüyor, burada stajlarını yaparken aynı zamanda kendilerini iş hayatına hazırlıyorlar. Stajyerlere gereken hassasiyeti ve önemi göstermeliyiz ki gelecekte bu sektörün daha kaliteli ve başarılı çalışanlardan oluşmasına destek sağlayalım. Unutmamalıyız ki otelin standardını yükselten oteldeki donanımlar, araç gereçler değil, kaliteli ve eğitim görmüş personellerdir” dedi.

“BENİM İÇİN GÜZEL BİR FIRSAT OLDU”

Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce-mütercim-tercümanlık anabilim dalı öğrencisi İrem Tunç , “Staj deneyimimi burada kazanmak benim için güzel bir fırsat oldu. Misafirlerin bizi görünce şaşırıp böyle bir deneyim içerisinde olmamızı desteklemeleri de bizim için büyük önem arz ediyor. Edindiğim bu deneyimlerin gelecekte hem iş hayatımda hem de günlük yaşamımda ki iletişimlerimde bana fayda sağlayacağından eminim. Belki de gelecekte burada çalışan bir personel olma fırsatını bile yakalayabilirim. Gençlerin önünü açıp eğitim ve iş hayatında desteklerini esirgemeyen Real Konak Hotel’e şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.