Real Konak’tan sağlıkçılara jest

Batman Real Konak Hotel yönetimi, 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri günü vesilesiyle sağlıkçıları ağırlayarak pasta kesimi jestinde bulundu.

Real Konak’tan sağlıkçılara jest
Advert
Yayınlama: 23.03.2023 13:32:36
246
A+
A-

Otelde gerçekleştirilen etkinliğe Batman İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Berat Bodakçi, Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı’nın yanı sıra, cesurca fedakarca görevlerini yerine getiren, şartlar ne kadar zor olursa olsun sağlık hizmeti sunmak için durmadan çaba harcayan acil tıp teknisyenleri ve teknikerleri (ATT) katıldı.

“AFET BÖLGESİNDE HERŞEYİ YAPTIK”

Afet döneminde Batman olarak çok büyük bir özveri gösterdiklerini kaydeden Batman İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Berat Bodakçi, “Arkadaşlarımızın hepsi gönüllü olarak hiç kimseyi  düşünmeden, ailesini, burada kalanları düşünmeden, ön plana aldığı tek şey deprem oldu.  Bu süreçte Batman’da sağlık camiasında olan bütün yöneticilerimize, bütün arkadaşlarımıza göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Allah’a şükür Batman olarak yapabileceğimiz her şeyi yaptık” dedi.

“ARKADAŞLARIMIZ,  KAPASİTELERİNİ YÜZDE 200’E ÇIKARDILAR”

Afet bölgesinde görev yapan sağlıkçıların kapasitelerinin üzerine çıkarak hizmet sunduklarına dikkat çeken Bodakçi, “Normalde herkesin kapasitesi belki 100’dür ama bizim arkadaşlar afet bölgesinde yüzde 150, yüzde 200’e çıkardılar. Bu, biraz da bizim sağlık sektöründeki vicdan ve fedakarlık anlayışı ile alakalı bir durumdur. Bizim mesleğimizde,  gece 4’te arandığımız zaman biz sesimizi çıkartmayız. Çünkü biz gece 4’te, 5’te arandığımız zaman önemli bir şey için aranırız” dedi.

SARI’DAN TEŞEKKÜR…

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı da, “Biz de Real Konak Hotel ailesi olarak size teşekkür ediyoruz.  Gerçekten büyük bir özveriyle gazetecilerimiz gibi, Emniyet Teşkilatı ve Jandarmamız gibi siz de 24 saat usulüyle çalışmaktasınız. Gerek deprem olsun, gerek afet olsun, böyle durumlarda sürekli sahada ve ön plandasınız. Ben de 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Gününüzü kutluyorum. Deprem bölgesinde halen çalışan sağlık ekiplerimizin de 22 Mart günlerini kutluyorum. Geldiğiniz için size teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.