Rektör Demir’den Elmastaş’a ziyaret

Bölge üniversiteleriyle iş birlikleri geliştirmek ve ortak çalışmalar yürütmek amacıyla istişarede bulunmayı önemseyen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ı ziyaret etti.

Rektör Demir’den Elmastaş’a ziyaret
Yayınlama: 01.03.2023 15:49:57
40
A+
A-

Rektör Elmastaş’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, iki üniversite arasında hayata geçirilebilecek iş birlikleri ve ortak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

“KÜLTÜREL ETKİNLİK DÜZENLİYORUZ”

Batman Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaları Rektör Elmastaş’a anlatan Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması konusunda enerji alanında pilot üniversite seçilmesinin ardından enerji alanında önemli çalışmaları hayata geçirdiğini söyledi. Batman Üniversitesi bünyesinde birçok farklı alanda bölüm ve programın bulunduğunu dile getiren Rektör Demir, yeni açılan bölüm ve programlarla da daha fazla öğrencinin üniversitemizi tercih etmelerini sağladıklarını kaydetti. Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Elmastaş, iki üniversite arasında gerçekleştirilecek iş birliklerinin bölgenin yararına olacağını belirterek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.