Rektör Demir’den ‘geçmiş olsun’ ziyareti

Meydana gelen depremden dolayı bölge üniversitelerinin rektörlerini ziyarete devam eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

Rektör Demir’den ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Yayınlama: 08.03.2023 17:21:03
29
A+
A-

Rektör Kızılay’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, yaşanan felaketin ardından geçmiş olsun dileklerinde bulunan Rektör Demir, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diledi.

“ORTAK ÇALIŞMALAR YÜRÜTMEYE HAZIRIZ”

Batman Üniversitesi olarak depremin ilk gününden itibaren kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde destek çalışmalarına ve yardım kampanyalarına dâhil olduklarını belirter Rektör Demir, depremden etkilenen vatandaşların acılarının bir nebze de olsa hafifletilmesi adına daha fazla sorumluluk almaya devam edeceklerini kaydetti. İnönü Üniversitesi ile her zaman iş birliği içinde olmak istediklerinin altını çizen Rektör Demir, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için ortak çalışmalar yürütmeye hazır olduklarını ifade etti. Gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Kızılay’a teşekkür eden Rektör Demir, çalışmalarında başarılar diledi.  Rektör Demir’in nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kızılay, depremin ardından Batman Üniversitesinde gösterilen hassasiyet için Rektör Demir’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.