“Süreci takip edeceğiz”

Yapımı devam eden 500 yataklı Batman Devlet Hastanesi şantiyesini ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“Süreci takip edeceğiz”
Yayınlama: 13.03.2023 18:10:59
534
A+
A-

“HASTANEYE CİDDİYETLE İHTİYAÇ VAR”

Yeni hastanenin biran önce halkın hizmetine sokulması gerektiğini belirten HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, süreci takip edeceklerini kaydetti. Başkan Şahin, “Çok da takip ettiğimiz, sık sık yetkililere seslendirdiğimiz 500 yataklı Devlet Hastanemizin temeli kazıldı, iş makineleri sahaya girip çalışmalara başladı. Seçim öncesinde özellikle bu başlangıcın yapılması iyi oldu. Batman halkının bu hastaneye ciddiyetle ihtiyacı var. Fakat maalesef Batman’da bu tür projeler çok uzun sürüyor, bir takım aksaklıklar oluyor. HÜDAPAR Batman İl Başkanlığı olarak bu hastanenin de bir önceki hastanemiz Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olduğu gibi yılları bulmaması için, sağlıklı yürümesi için bir an önce halkımızın hizmetine girebilmesi için süreci takip edeceğiz” dedi.

“ÇALIŞMALAR YILLARI BULMAMALI”

Yeni yapılacak hastane çalışmalarının yılları bulmaması gerektiğini kaydeden Şahin, “Şantiye şeflerimizden birisiyle görüşüp bilgi aldık. Dediğimiz gibi, bu seçimden önce işe başlanılması iyi bir haber, iyi bir gelişme. Bu çalışmanın da yılları bulmaması gerekir. Çünkü Batman halkının özellikle sağlık sektörüyle ilgili sıkıntıları var.  Randevuların geç verilmesi, hekim yetersizliği, bölüm yetersizliği vs. sıkıntılar var. 500 yataklı hastanemizin bir an önce halkımızın hizmetine sokulması önemli. Hiç bir sebebe, hiçbir mazerete kurban edilmemesi için siyasilerin, Batman milletvekillerinin bunu takip etmesi lazım” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.