“Uzman erbaşlara kadro verilmeli”

MHP Gercüş İlçe Başkanı Yaşar Keskin, uzman erbaşların sosyal ve özlük haklarının seçimlerden önce düzeltilmesini istedi.

“Uzman erbaşlara kadro verilmeli”
Advert
Yayınlama: 13.03.2023 17:49:13
58
A+
A-

Vatanı için canını veren, bayrağa canı pahasına kanını veren ve her türlü zorlu görevde kahramanca görevlerini layıkıyla yerine getiren uzman erbaşlara kısa zamanda kadro verilmesi gerektiğini belirten MHP Gercüş İlçe Başkanı Yaşar Keskin, bunun için girişimlerinin olacağını söyledi. Başkan Keskin yaptığı açıklamada; “Uzman çavuşları hiçbir zaman unutmamalıyız. Çünkü unutursak haksızlık etmiş oluruz. Onlar unutulursa hakkaniyet olmaz, adalet olmaz, profesyonellik olmaz ve kahramanlarımız unutuldukları için üzülürler. Onun için sosyal ve özlük hakları en iyi bir şekilde düzeltilmelidir” diye konuştu.

“UZMAN ERBAŞ KANUNU DÜZELTİLMELİ”

MHP Gercüş İlçe Başkanı Yaşar Keskin; “Uzman erbaşların 3269 sayılı uzman erbaş kanunu düzeltilmesi için mücadele edeceklerine belirten Keskin, “Uzman çavuş kardeşlerimizin mağduriyet azalıncaya kadar devam edecektir. Milli Savunma Bakanlığımız ve İçişleri Bakanlığımız bünyesinde yaklaşık olarak 300 bin uzman erbaş istihdam edilmektedir. Bu vatan sevdalısı milletin öz evladı olan gençlerin özlük hakları yetersizdir. Bu kardeşlerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi hak kayıplarının önlenmesini ve geçmişteki yaşadıkları mağduriyetten dolayı eksik aldıkları maaşlar ve tazminatların ödenmesini istiyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.