Yel, Yeşil Sol Parti’ye başvurusu yaptı

Batman’da HDP’nin farklı birimlerinde görev yapan iş insanı Mehmet Yel, Yeşil Sol Parti’den milletvekili olmak için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Yel, Yeşil Sol Parti’ye başvurusu yaptı
Yayınlama: 28.03.2023 13:32:09
Düzenleme: 28.03.2023 14:01
413
A+
A-

Başvurusunu Mardin İl Başkanlığına yapan iş insanı Yel, tecrübesini ve partinin bir çok kademelerinde yaptığı görevlerine, Batman halkına hizmet olarak geri gelmesi için göreve talipli olduğunu söyledi.

“KAZANAN PARTİ OLACAĞIZ”

“Yerelde Batman ve genelde Türkiye’de kazanan partimiz ve halkımız olacaktır. Kapitalist endüstriyel sömürü sistemi karşısında derinleşen, yoksulluk, işsizlik ve gelir dağılımında çok ciddi bir eşitsizlikler ve adaletsizlikler var. Buna dur demek ve halkımızın sesi olmak için aday oldum” diyen Yel açıklamasına şöyle devam etti; “Partilerimizin birçok kademesinde bizlere verilen görevleri layıkıyla yerine getirdik. Halkımıza hizmet etmek adına, bu yolda bizde varız demek için aday adaylık başvurumuzu yaptık. Sürdürülebilir bir yaşam ve gelecek için, ekolojik, özgürlükçü, eşitlikçi ve dayanışmacı bir toplumun kurulması yolunda, çoğulcu ve katılımcı bir mücadele anlayışıyla politik ve siyasi sorumluluk almak istedik. İnsan haklarını savunmak, hiçbir ayırımcılığa yer vermemek için, doğanın ve bütün canlıların haklarını savunmak için, emekten, toplumsal adaletten yana olmak için, ekolojist, barışçıl ve demokrasiden yana olmak için Yeşil Sol Parti’den aday adayı olduk” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.